Netwerkbeveiliging

De grondbeginselen van netwerkbeveiliging zijn dat het erom gaat uw computer te beschermen tegen aanvallen. Het gaat erom dat hackers geen toegang krijgen tot uw systeem. Het gaat erom dat een hacker geen toegang krijgt tot uw computer. Ook al werkt u niet voor een cyberbeveiligingsbedrijf, als thuisgebruiker bewaart u hoogstwaarschijnlijk zeer belangrijke, en persoonlijke gegevens op uw computer. De bescherming van deze gegevens tegen de klauwen van andere mensen is van cruciaal belang.

De praktische basisprincipes van cyberbeveiliging zijn eenvoudig. Om uw gegevens effectief te beschermen, moet u de volgende basisprincipes vandaag nog in de praktijk brengen:

Geavanceerde privacy en beveiliging zorgen ervoor dat niemand de gegevens in uw computer kan traceren, zonder dat u het weet. (Niet alle gegevens die u bezit, zijn gevoelig.)In een scenario waarin de beveiliging wordt doorbroken, moet u uw eigen internetgebruik en de persoonlijke informatie die u op het web achterlaat, volledig opnieuw overdenken. U zult zich niet alleen bewust moeten zijn van uw internetgewoonten, maar ook van de websites die u bezoekt en de bestanden die u downloadt. Een geavanceerde cyberbeveiligingsstrategie is van vitaal belang om uzelf te beschermen tegen cybercriminelen.

Een veilig bankierssalaris varieert naargelang de aard van je job en de bank waarmee je zaken doet.Instapniveau

Investering

Geschiktheid

Bedrijfstakken

Hoe meer upfront kapitaal je hebt, hoe veiliger je bent. Hoe minder upfront kapitaal je hebt, hoe minder zekerheid je je kunt veroorloven.

PC-ondersteuning voor thuis is voor alle leeftijden en alle toepassingen. Een thuisnetwerksysteem en firewall zorgen ervoor dat u van overal ter wereld met een internetverbinding toegang hebt tot uw thuisnetwerk.

Een individuele firewall, een systeem voor inbraakpreventie en een firewall voor serverconfiguratie zorgen ook voor een doeltreffende bescherming van uw persoonlijke gegevens tegen hackers en indringers.

Firewall biedt een gestructureerde methode voor het beheer van verkeer naar uw LAN of WAN vanaf het internet en andere bronnen. Uw netwerk filtert op doeltreffende wijze ongewenste en ongeoorloofde toegang.

Met een firewall hebt u onmiddellijk toegang tot uw intern netwerk via de interne netwerkserver.

U kunt de problemen van miscommunicatie voorkomen, de hackers en indringers dwingen een bepaalde taal te spreken of een bepaald protocol te gebruiken.

U kunt uw persoonlijke informatie vertrouwelijk houden door gebruik te maken van data-encryptie.

Lokale proxy servers zijn geweldig voor het controleren van uw e-mails.

Pas de proxy-instellingen anoniem aan om te voorkomen dat er een VPN-verbinding vanaf uw IP-adres tot stand komt.

Een VPN zorgt ervoor dat al uw activiteiten via een beveiligde verbinding van uw computer naar de VPN-server en naar de bestemming LAN of WAN gaan.

De proxyserver garandeert volledige privacy en veiligheid voor alle soorten taken die u uitvoert op het internet, van surfen op het web tot downloads, van e-mails tot uw LAN of WAN.

Categories: Blogging