Wie uw site doorzoekt, kijkt meestal naar de header. Als die niet mooi is, heb je maar een paar seconden om een goede indruk te maken. Als u een indrukwekkende kop bovenaan heeft, zal dit het eerste zijn wat potentiële klanten zien. Nadat de kop is bekeken, is het volgende waar ze over het algemeen naar zullen kijken of uw site voldoet aan de webstandaarden.

Dat is gewoon een andere naam voor uw webstandaarden, en bijna alle zoekmachines zoeken naar deze sites.

Web standaarden betekent dat de site of uw site visueel correct is in verschillende factoren. U kunt contact opnemen met uw webdesigner of online zoeken naar webstandaarden. U kunt de kennis en ervaring die u opdoet tijdens het ontwikkelen van uw site gebruiken om uw bedrijf verder te laten groeien. Wat bedoel ik daarmee?

Laat het me zo zeggen: U ontwikkelt niet alleen een creatieve header, maar zorgt ook voor zeer overtuigende tekst op die header. Als mensen naar de site kijken, lezen ze over de voordelen die staan vermeld op wat u aanbiedt. Als u het mensen gemakkelijk maakt om uw site te lezen en te begrijpen, zullen ze eerder geneigd zijn om uw producten te kopen of zich aan te melden voor uw dienst.

Onthoud wel dat niemand van een lege pagina houdt, dus zorg ervoor dat uw site makkelijk te lezen is en ook visueel aantrekkelijk is.

Dus hoe weet ik dat mijn header een hit wordt? Daar kom ik nog wel achter. Ik bedoel, er is niets mis met een beetje trial and error, toch?

Een van de belangrijkste dingen is om de aandacht van een bezoeker te trekken. Als ik naar een header kijk, neem ik altijd een seconde of twee de tijd om er naar te kijken.

Trekt het mijn aandacht? Ziet het er pakkend of druk uit? In eerste instantie niet, vanuit de ogen van een computergebruiker, zou ik zeggen dat het gewoon te onoverzichtelijk is, er zijn te veel afbeeldingen en banners.

Maar, als ik nog eens naar de header kijk, zie ik misschien net een potentiële winnaar. Tenslotte heb je het over iets waar ik me in kan vinden omdat ik ongeveer in dezelfde tijd geboren ben.

We hebben bijna drie seconden om de bezoekers van onze sites te overtuigen om langer op onze site te blijven en vervolgens onze producten en diensten te kopen.

Dit kan soms een enorme taak worden; onthoud gewoon dat in het begin alles er misschien traag en verwarrend uitziet, maar de beloning zal de inspanning meer dan waard zijn.

Copyright (c) 2008 via Don Hoagland

Opdat wij het u gemakkelijker zouden maken dit artikel te lezen, moet u ons ook een verborgen voordeel geven. Het kan van alles zijn, maar het moet een grote reden zijn om te blijven lezen, zoals het volgende:

DE GROOTSTE REDEN OM OP DEZE WEBSITE TE BLIJVEN IS DAT HET EEN KOST-EFFECTIEF product of dienst is dat vandaag en op het internet beschikbaar is.

Het verstrekken van iets dat uw klanten zullen willen of nodig hebben, vooral als uw product of dienst heeft een enorm voordeel is een van de manieren om mensen kijken naar uw site, indrukken worden gecementeerd, en laten we praten over dat de volgende!

U moet weten dat er veel zoekmachines spinnen rond op zoek naar relevante inhoud, dus je zal het beste doen door het hebben van een of meer zoekwoorden als een premie optie. U hoeft geen lijst doelen, voor ons voorbeeld, laten we zeggen om te verkopen, gereedschap, het verkeer zal er al zijn, en dat maakt het makkelijker voor u om uw site te vergelijken met anderen die al de verkoop van hetzelfde product of dienst.

In feite, wanneer u wilt weten welke zijn de beste en welke te vermijden, zul je gewoon kijken en vergelijk je concurrentie. Wie zijn die mensen die de meest hoogwaardige diensten verkopen, die mensen willen?

Het kiezen van een woord dat kort is of basis voor een van uw gerichte bezoekers werkt goed. Met behulp van zoekwoorden die lang zijn, zal bijna altijd worden doorverwezen naar een pagina van uw gekozen product of productlijn. Het zal ook meer concurrentie hebben dan een eenvoudiger zin. Dus, in plaats van een onderwijs geoptimaliseerd trefwoord of zin, het zou kunnen zijn een doel grijpen getiteld slagman of tiener

Na het plukken van trefwoorden of zinnen evenals log record, bent u klaar om verder te gaan in html code op de webpagina. Als je hebt gekozen iets makkelijk te begrijpen of is gebaseerd op trefwoorden, dan ben je klaar!

Kopieer dat trefwoord element en plaats het op elke plaats waar je het kunt plaatsen; bij voorkeur bovenaan je tekst om de aandacht van de bezoekers te trekken. Begin met het toevoegen van deze exclusieve inhoud aan het begin van uw tekst. Dit zal u hogere kansen van uw lezers met betrekking tot de dienst te geven. Gebruik uw trefwoorden of zinnen van keuze, maar wees voorzichtig om ze nooit te plaatsen te dicht bij waar ze de focus weg te nemen van de boodschap van uw site.

Categories: Blogging