Tv onderdelen

Mensen kijken graag tv – en ze houden van het gevoel samen te zijn met hun favoriete shows en series. Maar het is leuk om iemand anders mee te hebben in die ervaring, en een smartphone kan een fantastische manier zijn om dit te doen. Het delen van je tv heeft veel voordelen: je kunt in contact komen met andere mensen die ook graag tv kijken, je kunt efficiënter en georganiseerder te werk gaan, en je kunt zelfs wat extra geld verdienen.

Wat maakt een goede gedeelde tv-ervaring?

De beste gedeelde tv-ervaring is er een waarbij je het gevoel hebt dat je in de virtuele scène zit met de mensen met wie je kijkt. Dit kan iets eenvoudigs betekenen als het zien van hun reactie op de personages en het verhaal, of het kan betekenen dat je de wereld door hun ogen ziet, aangezien iedereen zijn eigen unieke perspectief heeft. Een ander belangrijk element van een geweldige gedeelde ervaring is dat deze gemakkelijk en intuïtief te gebruiken moet zijn, zodat je niet het gevoel hebt dat je er moeite voor hoeft te doen.

Aan de slag met het delen van uw tv.

Er zijn veel manieren waarop u aan de slag kunt met het delen van uw tv. Als u een Roku-apparaat hebt, dan kunt u eenvoudig uw smartphone of tablet aansluiten om shows of films te bekijken die op uw apparaat zijn opgeslagen. Als je een Chromecast hebt, kun je gemakkelijk programma's en films streamen vanaf je telefoon of computer. En als je een Amazon Fire TV hebt, kun je shows en films streamen vanaf je Amazon Prime-account. Roku-apparaten zijn eenvoudig in te stellen, en Chromecast-apparaten zijn nog eenvoudiger in te stellen met één klik in de instellingen van uw telefoon. Als u echter een Amazon Fire TV hebt, moet u mogelijk "Toestaan van andere apparaten" inschakelen onder Instellingen > Beveiliging en privacy. Zodra uw apparaat is aangesloten, kunt u gemakkelijk programma's, films en andere inhoud vinden die is opgeslagen op uw apparaat of op andere apparaten die op hetzelfde netwerk zijn aangesloten.

Meer mensen vinden om te delen

Zodra u uw apparaat hebt ingesteld, kunt u de verschillende manieren beginnen te verkennen om mensen te vinden om mee te delen. Er zijn veel sociale media-apps waarmee u vrienden in de buurt of over de hele wereld kunt vinden, of u kunt online gemeenschappen verkennen die zijn gebaseerd op uw interesses. Je kunt ook apps gebruiken die ontworpen zijn om je te helpen mensen te vinden om mee te delen, zoals de Share Your TV-app van Twilio. Met de app Share Your TV van Twilio kunt u verbinding maken met andere gebruikers die momenteel tv-kijken en hun adres zien, zodat u gemakkelijk kunt aanbieden om samen met hen te kijken.

Conclusie.

Aan het eind van de dag kun je je tv delen met iedereen met wie je wilt kijken. Het kan een vriend zijn, je partner, of zelfs je kat. Het belangrijkste is dat je er zeker van wilt zijn dat je contact maakt met de juiste persoon.

Categories: Blogging